Update 17 septembrie

“După feedback-ul bun de anul trecut, nu doar al foștilor interni, dar și al colegilor în general (super vibe, energie și suflu nou în companie), ne-am propus ca în 2020 să ducem totul la un alt nivel. Apoi a venit lock-down-ul. Așa că toate planurile, tot next level-ul în Academiile ITSS l-am adus acum în online. Deschidem o serie de povești de la interni, mentori, HR și toți oamenii implicați aici, ca să vă arătăm ce înseamnă Academia noastră online.

Vorbim de 35 de interni, în 3 programe diferite: Smart Academy_Chișinau cu 5 interni, Digital Identity Bootcamp cu 10 și Smart Academy 2.0 cu 20, toți din arii diferite: Backend, Android, DevOps, Integration developers, Business Analysts, Project Managers, UX Designers, Digital Identity Consultants. 

Mai jos vă puteți face o idee a ce au însemnat, în cifre, toate acestea:

În toate Academiile noastre avem o abordare pragmatică, înțelegem că nevoile juniorilor sunt să experimenteze în timp ce își consolidează cunoștințele, așa că toate presupun lucratul împreună, în echipe, la proiecte practice și beneficiază de cei mai buni mentori tehnici pe care îi avem.

Haideți să vedeți ce a ieșit! 😊

Zi faină!

Diana”

1. Design Team

Interni: Simona Cojocariu și Alexandru Nițu

Trainer: Cătălin Stanciu

Ce spun/desenează Simona și Alex:

…to be continued

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8